Takläggning i Åkersberga, Stockholm

Har du ett tak som behöver rustas upp eller renoveras i Stockholmstrakten? Då har du hittat rätt. Vi är en professionell takläggare som räknar privatpersoner, företagskunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare bland våra tidigare kunder. I nuläget hittar du våra nöjda beställare i bland annat Hästängsudd, Kvisslingby, Storhagen, Margretelund och Rydbo. Hör av dig till oss och bli en av våra nöjda kunder du också.

Skräddarsydda helhetslösningar

Vi erbjuder totalentreprenad vilket innebär att vi kan ta din takläggning från start till mål. Med byggställning i egen regi och personal med olika expertisområden garanteras du ett slutresultat där alla arbetsmoment genomförts med samma höga kvalitetskrav. Vi har vana av arbeten på alla typer av tak.

Några av våra taktjänster

Inget uppdrag är för stort eller för litet för att vi ska kunna ta oss an det. Här följer ett urval av de tjänster inom kategorin takläggning som vi utför.

 • Takrenoveringar och reparationer
 • Vi lägger takpapp
 • Vi renoverar bland annat tegel- och plåttak
 • Lagar och renoverar skorstenar och hängrännor

Kontakta oss för en offert – utan kostnad

Det enda du behöver för att kontakta oss är ett tak som behöver någon form av underhåll. Du presenterar din idé för oss och vi kalkylerar kostnaden. Därefter återkopplar vi till dig med en offert som detaljerat redovisar alla utgiftsposter, från material- till arbetskostnader. Självklart står vi också redo att svara på frågor om materialval och arbetsmetoder. Med vår stora vana av den här typen av projekt kommer vi kunna hjälpa dig att ro det hela i land.

Läs mer om hur vi utför takläggning i Stockholm här.

Kontakta en bra byggfirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *