Om byggföretaget från Åkersberga i Stockholm

Vi är ett professionell byggfirma med många års erfarenhet med bas i Åkersberga, Stockholm. Vi erbjuder våra byggtjänster i hela Stor-Stockholm i orter som bland andra Sollentuna, Edsviken, Silverdal, Vallentuna, Täby, Svininge, Danderyd, Djursholm, Stocksund och många fler lokalområden som Vaxholm, Upplands Väsby, Märsta, Sigtuna och Knivsta. Med vår breda kompetens har vi förmågan att erbjuda totalentreprenad men vi tar hela eller delar av byggprojekt, det som passar dina förutsättningar bäst. Vi har många lyckade bygg- och renoveringsprojekt, så om du har ett projekt hör av dig till oss och bli en av våra nöjda kunder du också.

Professionellt utförda byggtjänster

Vi utför alltid våra uppdrag inom budget- och tidsplanering. Tack vare vårt breda kontaktnät av personal med specialistkompetenser inom bland annat el, vvs, ventilation, grävarbete, plattsättning och måleri kan vi ta oss an även mycket utmanande projekt.

Hantverkstjänsterna vi erbjuder:

 1. Bygga Altan
 2. Bygga Garage
 3. Badrumsrenovering
 4. Montera IKEA-kök
 5. Takläggning
 6. Husbyggnation
 7. Markarbete

Våra kundgrupper

Under vår verksamma tid har vi genomfört lyckade uppdrag åt ett stort antal kunder av olika slag. Vi räknar privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare till våra tidigare kunder. Om du av någon anledning inte tycker dig höra till någon av de kundgrupperna är du välkommen att höra av dig ändå.

Vi ger dig en offert helt utan kostnad

När du hör av dig till oss kan du räkna med två saker: För det första att du får en offert från oss helt gratis, för det andra att vi levererar hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Om du är privatperson och vill använda dig av rotavdraget när du beställer tjänster från oss så kan vi hjälpa dig.

Kontakta en bra byggfirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *