Montera IKEA-kök i Åkersberga, Stockholm

IKEA-kök är både snygga och praktiska men kan trots allt vara svåra nog att montera. Låt oss montera köket åt dig, med alla fördelar det innebär att få monteringen fackmannamässigt utförd. Vi räknar Storstockholm som vårt arbetsområde och har nöjda kunder i bland annat Smedby, Grindmossen, Resarö, Vallentuna och Kragstalund. Du är välkommen att höra av dig du också.

Köksmonteringar med känsla för detaljer

Om du låter proffs montera ditt kök bibehåller du kökets finish samtidigt som monteringen håller högre kvalitet. Alla våra hantverkare så som snickare och montörer är certifierade och utbildade inom sina respektive yrkesområden. Para det med en rutinerad projektledning och du får ett slutfört kök av hög kvalitet inom tids- och budgetplanering.

Skräddarsydda kökslösningar

Vi byter köksluckor, installerar vitvaror, reparerar blandare och monterar kök från IKEA och andra tillverkare. Hos oss får du alltid en skräddarsydd lösning som sätter dina specifikationer i första rummet. Du har en idé om hur du vill att ditt kök ska se ut, vårt mål är att göra verklighet av den idén. Några av de tjänster vi erbjuder inom köksrenoveringar är:

 • Köksrenoveringar
 • Monteringar
 • Byten av golv samt kakel och klinkers

Välkommen att kontakta oss

Hör av dig till oss så pratar vi om idéerna du har för ditt kök. Kom också ihåg att du kan göra rotavdrag om det är så att köket som ska renoveras finns i din bostad, och du äger den själv. En offert från oss är alltid kostnadsfri och innebär inget krav på motprestation från din sida.

Kontakta en bra byggfirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress