Markarbeten i Åkersberga, Stockholm

Har du någonting som behöver genomföras som inkluderar någon typ av grävarbete? Då har du hittat rätt. Vi är en markentreprenör med stor erfarenhet av att utföra stora såväl som små anläggningsarbeten. Våra duktiga anläggare har så långt under vår verksamma tid genomfört anläggningsuppdrag i Stockholmstrakten med omnejd i orter som bland andra Åkersberga, Svinninge, Norrtälje, Österåker och Ljusterö.

Professionell gräventreprenad

I vårt arbetslag ingår personal som grävmaskinister, anläggare och andra med tillämpliga specialistkompetenser. Vi skräddarsyr alltid en lösning som passar för dina förutsättningar och kan ta hela eller delar av ett grävprojekt. Precis som inom alla tjänster vi erbjuder har vi kapaciteten att ta hela projektet från start ända in i mål.

Markarbeten för många olika syften

Det finns många sammanhang där det kan krävas grävarbeten av olika slag. Exempelvis vid gjutning av bottenplattor, om du vill anlägga en damm, genomföra markutjämning som förberedelse för ytterligare byggnationer, dräneringar och mycket annat. Några av tjänsterna vi erbjuder inom kategorin markarbeten är:

 • Dräneringar och husdräneringar
 • Stenläggning
 • Bergsprängning och stenspräckning
 • Anläggning av vatten & avlopp
 • Anläggning av gräsmatta

Hör av dig för ett kostnadsfritt kostnadsförslag!

Vill du jämna ut marken på din tomt? Eller vill du anlägga en vacker damm som ett inslag i trädgården? Behöver du en dränering? Oavsett vilken typ av markarbete det rör sig om är du välkommen att höra av dig till oss. Vi ger dig en detaljerad offert helt utan kostnad. Om du beslutar dig för att gå vidare med oss startar vi arbetet så snart det passar bäst.

Kontakta en bra byggfirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *