Bygga hus i Åkersberga, Stockholm

Har det blivit dags att bygga drömhuset? Då är det inte rätt läge att kompromissa. Vi är byggföretaget med stor erfarenhet och många nöjda huskunder i ryggen. Under vår verksamma tid har vi byggt hus från grunden åt nöjda kunder i bland annat Tingvalla, Ullna, Gröndal, Kårsta och Lindholmen. Om du har en tomt någonstans i Storstockholm och vill bygga hus på den är vi byggentreprenören som kan ge dig resultatet du vill ha.

Vi tar husbygget hela vägen

Vi hjälper dig med ditt husbygge oavsett vart i processen du befinner dig. Med vårt breda kontaktnät som inkluderar arkitekter, kontrollansvariga, besiktningsmän och kunniga hantverkare tar vi ett byggprojekt från grunden till nyckelfärdigt objekt.

Några av våra byggtjänster

Vi har stor erfarenhet av nybyggnation och har tidigare jobbat både med hela och delar av projekt. Vi gjuter bottenplattor och hjälper till vid stomresning. Vi bygger från byggsats och från lösvirke. Vi skräddarsyr alltid en lösning som passar för dina förutsättningar. Här följer ett urval av tjänster vi erbjuder vid nybyggnationer av hus:

 • Lösvirkeshus
 • Elementhus
 • Attefallshus
 • Villor och parhus
 • Fritidshus och sommarstugor

Kontakta din byggentreprenör i Åkersberga

Att bygga ett hus är ett omfattande projekt. Vi bjuder in dig till att diskutera varenda detalj av ditt husbygge. Vi landar i att du kan känna dig trygg i att vi kommer att leverera samt att vi räknar fram en offert. Offerten får du av oss helt utan kostnad och krav på motprestation från din sida. Om du väljer att gå vidare med oss börjar vi bygga när det passar dig. Drömhuset är inte långt borta.

Kontakta en bra byggfirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *