Bygga garage i Åkersberga, Stockholm

Vill du bygga ett garage för att förvara bilen? Eller har du behov av verkstadsyta? Alldeles oavsett dina önskemål kan vi bygga ditt garage eller en carport åt dig. Vi bygger från grunden eller från monteringsfärdig byggsats, alltid med samma höga kvalitetskrav. Om du har ett garage som behöver byggas, är vi företaget att göra det. Välkommen att höra av dig, en offert från oss är alltid kostnadsfri.

Vi bygger ditt garage eller din carport

Vi har många års erfarenhet av garagebyggen och har så långt byggt garage åt nöjda kunder i bland annat Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs och Hacksta. Vi ser hela Storstockholm som vårt upptagningsområde. Vi vet hur man bygger ett garage av hög kvalitet och har referenser som visar det. Vi lämnar ut dem mot förfrågan.

Några av våra garagetjänster

Vi bygger garage från grunden komplett med isolering och allt, eller enkla carports. Det är du som avgör, vi bygger. Oavsett om du vill ha garageyta för bilförvaring, som förråd eller verkstad ordnar vi bygget enligt dina specifikationer. Vi tar oss an stora såväl som små projekt.

Kontakta oss redan idag

Har du ordnat bygglov? Bra, då är det bara att köra. Eller har du frågor om hur ditt garage eller din carport ska byggas rent praktiskt? Oavsett vart du befinner dig i planeringen står vi redo att hjälpa till. Välkommen att kontakta oss med din idé eller för att ställa frågor. Efter kontakten med oss återkopplar vi med en offert som du får helt utan kostnad och krav på motprestation från din sida.

Kontakta en bra byggfirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *