Bygga altan i Åkersberga, Stockholm

Vi är en professionell altanbyggare med bas i Åkersberga som jobbar över hela Storstockholm. I nuläget hittar du några av våra tidigare kunder i bland annat Väsby, Täby, Gribbylund, Enebyberg och Danderyd. Vi har F-skattsedel och alla tillämpliga ansvarsförsäkringar. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att du kommer få ett resultat du blir nöjd med.

Certifierade och behöriga hantverkare ger professionellt resultat

Villa, parhus, fritidshus, oavsett vilken typ av fastighet det rör sig om kommer vi ge dig en altan du kommer att bli nöjd med. Vi sätter alltid ihop en lösning som passar just dina förutsättningar. Du bestämmer vad och när vi ska göra på ditt altanbygge, men vi har kapaciteten att erbjuda helhetslösningar. Det vill säga att vi kan ta jobbet från början hela vägen in i mål.

Några av våra altantjänster

Kärt barn har många namn brukar det heta, och det gäller också för altaner. Vi har lång vana och stora erfarenheter av att uppföra altaner och dylika objekt. Vi bygger bland annat:

 • Terasser
 • Verandor
 • Inglasade altaner
 • Uterum
 • Trädäck, exempelvis med spabad

Kontakta oss för ett gratis kostnadsförslag

Vad kostar det att bygga en altan i Stockholm? Det varierar förstås beroende på utförandet. Vi rekommenderar att du kontaktar oss så diskuterar vi dina önskemål. När vi vet vad du är ute efter tar vi fram en offert helt utan kostnad. Inga dolda avgifter eller kostnader tillkommer. Om du väljer att gå vidare med oss startar vi arbetet så snart det passar.

Kontakta en bra byggfirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *