Badrumsrenovering i Åkersberga, Stockholm

Behöver ditt badrum en ansiktslyftning? Vill du installera golvvärme för en trivsammare start på dagen? Vi är experter på badrumsrenoveringar och ombyggnationer av våtrum. Storstockholm är vårt verksamhetsområde och vi räknar nöjda kunder i bland annat Ormsta, Brottby, Bällsta, Valllbostrand och Gustavslund. Hör av dig och bli en av våra nöjda kunder du också. En offert från oss är alltid kostnadsfri.

Certifierade för arbeten i våtrum

Vi har alla certifieringar och behörigheter som krävs för arbeten i våtrum och hantverkskunnandet som behövs för att ge dig ett resultat av hög kvalitet. Vill du ha golv i natursten eller marmor? Eller kanske ett klinkergolv? Varför inte lyxa till det med golvvärme? Vid totalrenoveringar river vi ditt gamla badrum och bygger det nya. Från början till slut.

Några av våra badrumstjänster

Vi erbjuder en bred uppsättning tjänster när det handlar om badrumsrenoveringar. Inga utmaningar är för små eller stora för att vi inte ska kunna ta oss an dem.

 • Kakling och plattsättning
 • Installation av dusch och bastu
 • Flytspackling
 • VVS och ventilation

Billigare badrumsrenovering med rotavdraget

Om du vill renovera badrummet i din privatägda bostad har du rätt att göra rotavdrag. Du kan då sänka kostnaden för renoveringsarbetet med upp till 50 000 kronor. Vi hjälper gärna till med pappersarbetet kring rotavdraget.

Kontakta oss och få en offert utan kostnad

Välkommen att höra av dig till oss och prata badrumsrenovering. Vi återkopplar inom kort med en gratis offert utan krav på motprestation. Du är självklart också välkommen att höra av dig om du har frågor om materialval eller andra tekniska funderingar.

Kontakta en bra byggfirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *